Single Vineyard

עבודת הכרם היא חלק מרכזי בעשיית כל יין, ביינות סדרה זו ניתן לראות כיצד זנים מיוחדים מביאים לידי ביטוי את כל הפוטנציאל הטמון בהם הודות לנטיעתם במקום הנכון, וכן הודות לטיפול המסור של צוות היקב. כל היינות יוצרו במהדורה מצומצמת מאוד, לפי תנובת הכרם.

יודאיקה קברנה סוביניון
יודאיקה קברנה סוביניון
CABARNET SAUVIGNON

יין שמקורו בחלקת כרם ותיקה בהרי ירושלים המניבה את מיטב ענבי הקברנה סוביניון של היקב, הנבצרים בבציר ידני מוקפד. היין התיישן 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. מאופיין בגוף מורכב, ארומת פרי ושוקולד, צבע סגול כהה וסיומת מופלאה.

לפרטים נוספים
ויונייה
VIOGNIER

גפני ויונייה שניטעו בכרם שיפון, שברמת הגולן, נהנים מגובה של כ950 מטרים מעל פני הים, מה שמעדן את הזן העצמתי. ביקב היין עובר יישון קצר על שמריו בשילוב של חביות עץ אלון ונירוסטה. ריחות עצמתיים של פרחים ופירות קיץ מאוזנים על ידי מרקם סמיך ויוצרים יין מורכב ומספק.

לפרטים נוספים
מרסלאן
MARSELAN

היין משלב טעמי פרי עסיסי ותבלינים עם גוף עשיר ועצמתי. זהו יין מאופק ואלגנטי בעל אופי ים תיכוני שיוסיף להתפתח עם השנים. כרם רבדים נטוע בפסגות הרי יהודה בגובה 900 מטר מעל פני הים. ענבי המרסלאן גדלו על אדמת טרה רוסה בפסגות הקרירות של הרי יהודה, מה שמאפשר לזן הבשרני לשמור על פרי רענן וארומטיות מעודנת.

לפרטים נוספים
רוצים המלצה? לחצו כאן