Impressive third achievement for Tabor wine

יקב תבור נבחר להשתתף בפעם השלישית ברציפות בתערוכת ואירוע היין היוקרתי בעולם של המגזין "Wine Spectator"

היין אשר יוצג ויוטעם באירוע הוא “סופה” בציר 2013, מסדרת ‘אדמה פרימיום’ אשר בכך נכלל ברשימת 250 היינות הטובים בעולם לשנת 2017

במהלך התאריכים 19-21 באוקטובר תתקיים בניו יורק תערוכת היין השנתית שמקיים מגזין היין המוביל “”Wine Spectator. התערוכה בשם: “”Wine Spectator’s New York Wine Experience, הינה חגיגה של טעימות מודרכות, מפגשים וסדנאות עם מיטב יינות העולם, בהובלתם של הייננים ובעלי היקבים עצמם.

גם השנה, זו שנה שלישית ברציפות הוזמן יקב תבור להציג ולהטעים מיינות היקב. השנה זהו היין “סופה” מבציר 2013 אשר זכה בכבוד להימזג באירוע ובכך להיכלל ברשימת 250 היינות הטובים בעולם לשנת 2017.

מדובר באחד מאירועי היין הנחשבים ביותר בעולם ובענף היין הבין לאומי במהלכו נטעמים 250 היינות אשר זכו לציונים הגבוהים ביותר ע”י מבקרי היין של המגזין. על אף שהציון טעימה של היינות מפורסם רק ביום האירוע עצמו, השתתפות באירוע מבטיחה כי היינות שהוזמנו זכו לציון של 90 ומעלה, היא תעודת כבוד בפני עצמה.

בין השאר ניתן למצוא שם יקבים כגון Opus One האמריקאי, Château La Fleur-Pétrus הצרפתי Muga הספרדי, Gaja האיטלקי ועוד. את ישראל ייצגו שני יקבים בלבד – יקב רקנאטי ויקב תבור.

השתלבות היקבים הישראלים מחזקת את תפיסת האיכות של יינות ישראלים בעיני עולם היין הגלובאלי, והשתתפות של יקב תבור זו השנה השלישית ברציפות מביאה הרבה כבוד ליקב ומראה את יציבות האיכות של יינות היקב לאורך זמן.

בשנתיים האחרונות היה זה ‘מלכיה’, יין הדגל של יקב תבור, אשר זכה בכבוד ואילו השנה זהו יין ‘הסופה’ מסדרת הפרימיום של היקב.

אורן סלע, מנכ”ל יקב תבור מסר: “אני נרגש ושמח כי הבלנד הייחודי שלנו, סופה, בציר 2013, זוכה לכבוד כה גדול. השתייכות למועדון יוקרתי זה, אליו מוזמנים אך ורק היקבים הנבחרים בעולם, מצביע על ההתקדמות של יקב תבור ותעשיית היין הישראלית כולה. העובדה שיינות יקב תבור זוכים לכבוד הזה כבר שלוש שנים ברציפות היא הוכחה ליציבות המתמשכת של איכות היינות שלנו ומסב לנו גאווה גדולה.

“סופה” – יין מרגש, מרהיב ובועט המציע חוויה חושית שמותירה רושם למשך זמן רב
היין הופק משילוב של ענבי פטיט סירה מכרם רמת סירין השוכן בקרבת הר תבור לענבי קברנה סוביניון מובחרים שגדלו על אדמה הטרה רוסה העשירה של כרם תבור במלכיה שבגליל העליון. היינות נעשו באופן יחידני במסירות וקפדנות והועברו להתיישנות בחביות עץ אלון צרפתי ואמריקאי למשך 12 חודשים, בסיומם הורכב ממסך ייחודי, בעל גוף מלא וצבע ארגמן, אשר משלב את התכונות הייחודיות של שני זני הענבים.

Wine lovers what’s your fancy?