קוקטייל סנגרייה קל להכנה

אין כמו הריח של הגשם בחוץ, כשבבית מתבשלת לה באיטיות סנגרייה חורפית, חמה ומלאת טעמים מהטבע

 

koktail sangerya

 

מה זה סנגרייה ואיך מכינים אותה?

השם סנגרייה (דם בספרדית) מגיע מצבעו העמוק של המשקה, המורכב מיין ופירות חתוכים, מיץ תפוזים וברנדי.

מרכיבים:
2 בקבוקי יין הר קברנה סובניון

חצי כוס ברנדי

2 תפוחים פרוסים

2 אגסים פרוסים

פרוסות תפוז שלם

2 מקלות קינמון

כוס מי סוכר (מערבבים 1:1 מים רותחים וסוכר עד שנמס)

סלילי תפוז לקישוט

תפרחת נענע לקישוט

הוראות הכנה:

שמים את כל המרכיבים בסיר, מבשלים על אש נמוכה למשך שעה, מוזגים לכוס עמידה בחום, משתדלים שיהיו כמה שיותר פירות בפנים ומקשטים.

לחיים!

 

רוצים המלצה? לחצו כאן